Ara que per fi es pot seguir endavant amb l’activitat cinegètica, ja s’ha pogut començar a capturar conills amb gàbies i fures a les finques on aquest animal ha causat danys.

Ens agradaria invitar a tots aquells socis de la Societat de Caçadors de Tortosa, que vulguin col·laborar i disposin de temps lliure, a ajudar en aquestes tasques. Tant aquells que vulguin posar gàbies com aquells que tingueu fures i vulgueu furonar, es podran donar permisos fins al dia 31 de Juliol.

Per realitzar aquestes activitats serà necessària la llicència de caça B, que us la podem tramitar des de l’oficina i anirà a compte de la societat per a les primeres deu persones.

A més, està prevista la col·locació d’una vedruna (majano) per al proper dia 20 de Juny. Si algun soci pot venir a donar un cop de mà, serà benvingut.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres ens podeu enviar correu electrònic, un missatge per Facebook, Twitter o a través de l’apartat de contacte de la web. De moment el telèfon fix de l’oficina no està disponible degut a problemes tècnics, ho intentarem solucionar el més aviat possible, disculpeu les molèsties.