JA TENIU DISPONIBLE EL NOU MAPA INTERACTIU DE GOOGLE MAPS.Mapa Interactiu de google Maps del limits, basses i recollida de beines de la Societat.


Si voleu compartir el Mapa de google amb algu.

Copieu el seguent enllaç i el compartiu.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1JJFZQwevi39c_f2Jmz0PHmrzPX3lsZ4&usp=sharingSi voleu tenir mes detall de les zones, noms etc… podeu utilitzar una eina molta Interessant.

VISOR DE CAÇA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Quant entreu al link podreu veure que surt tot el territori català. A l’esquerra hi teniu la llegenda, on podreu seleccionar quines capes son les que voleu veure marcades. Si no marqueu res, podreu moureus amb més facilitat pel mapa i localitzar la zona que més us interessi.

Un cop situats sobre el terme que voleu conèixer, si apliqueu la capa que posa “Àrees de gestió cinegètica”, us sortiran els límits dels termes, ja siguin àrees privades de caça, reserva, zona de caça controlada, etc.

Passant el ratolí per sobre us indica el nom de cada terme, en el nostre cas posa “Dertusa”. A més, si cliqueu en algún punt del mapa, us marca les coordenades, per tal que pugueu trobar l’ubicació a través del GPS del mòbil. Esperem que us sigui d’utilitat.MAPA INTERACTIU DE LA SOCIETAT. 


Guardeu-vos l’enllaç per tenir-lo sempre a punt.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1JJFZQwevi39c_f2Jmz0PHmrzPX3lsZ4&usp=sharingPremeu damunt per accedir.