Alguns caçadors, sobretot els més novells, ens pregunten per finques on poder anar caçar, inclús per saber on són els límits del terme. Si no et coneixes els noms de les finques o no hi has estat, és complicat d’explicar. Per això volem compartir amb vosaltres aquesta eina tan útil que ens faciliten des de la generalitat de Catalunya, un visor de caça.

Cuan entreu al link podreu veure que surt tot el territori català. A l’esquerra hi teniu la llegenda, on podreu seleccionar quines capes son les que voleu veure marcades. Si no marqueu res, podreu moureus amb més facilitat pel mapa i localitzar la zona que més us interessi.

Un cop situats sobre el terme que voleu conèixer, si apliqueu la capa que posa “Àrees de gestió cinegètica”, us sortiran els límits dels termes, ja siguin àrees privades de caça, reserva, zona de caça controlada, etc.

Passant el ratolí per sobre us indica el nom de cada terme, en el nostre cas posa “Dertusa”. A més, si cliqueu en algún punt del mapa, us marca les coordenades, per tal que pugueu trobar l’ubicació a través del GPS del mòbil. Esperem que us sigui d’utilitat, us deixem aquí el link:

http://sig.gencat.cat/visors/Cacera.html