Benvingut/da al web oficial de la Societat de Caçadors de Tortosa.

A través d’aquest web volem donar a conèixer les últimes notícies referents a l’activitat cinegètica i les diverses activitats que es duen a terme des de la Societat per tal de mantenir una caça sostenible, així com facilitar-vos informació i poder mantenir una comunicació més sòlida amb els nostres socis.

De part de la Junta volem transmetre la nostra disposició a escoltar qualsevol suggerència ja sigui presencialment, per telèfon o enviant-nos un mail a través del formulari de CONTACTE.

També us volem animar a aquells que tingueu temps lliure i vulgueu col·laborar, a participar amb nosaltres en les tasques que es duen a terme per fer possible l’activitat cinegètica al nostre coto.

Ens esforcem per aconseguir un aprofitament òptim de l’àrea cinegètica de la qual disposem, facil·litant aliment i refugi per a la fauna, arreglant camins, etc.

I sobretot, volem agrair l’ajuda de tots aquells que sempre ens donen un cop de mà per fer possible totes aquestes accions i fins i tot als que no ens poden ajudar, ja que sense tot el col·lectiu de caçadors de Tortosa, aquestes tasques no serien possibles.

Esperem poder seguir millorant any a any.

A continuació podeu veure qui són els membres de l’actual Junta de la Societat de Caçadors:

LA JUNTA