Reunio Assemblea 2023

El passat dia 14 de Juliol es va celebrar la Assemblea. Tot es va desenvolupar sense cap incidencia i molta cordialitat i transparencia. Es van aprovar els pressupostos per a la propera temporada i va fer un analisis de les temporades anteriors i de les despesses algunes justificades pero injustificables per els procediments empleats. Es va comentar tambe les despesses originades per un judici perdut de la anterior junta, la qual cosa ens ha fet reduir significativament els recursos disponibles per a noves tasques i projectes que ja s’estan desenvolupant.
Per tot això per a la propera temporada es va decidir fer una derrama de 20 euros a tots els socis i va quedar aprobada per votació unànim.
Gràcies a tots per la vostra participació.
Continuem…..
Recordem a tots els socis que estem oberts al dialeg i participacio de tothom en qualsevol de les accions que duem a terme. Per col.laborar us podeu ficar en contacte per aquest mitja o bé trucant a la Societat o vía email a sctortosa@hotmail.com, scdertusa@gmail.com ó tambe al whatsapp de la societat al 621 14 10 33